dilluns, 25 d’octubre del 2010

Somriure per la Pau 2010


Ja tenim llest el programa del 12è Somriure per la Pau, com sempre l'Impremta Rodríguez ens ha sorprès amb un disseny divertit i efectiu. Ara comencem la difusió, esperant arribar al màxim de gent. I comencem a una nota de premsa que ja hem enviat als mitjans de comunicació locals i comarcals:


Riures solidaris al 12è Somriure per la Pau
El divendres 5 de novembre l’ONG, GONG per la defensa dels Drets Humans presentarà el programa d’activitats del Somriure per la Pau 2010 de Pineda de Mar. La proposta d’enguany que s’extendrà fins el dijous 18 de novembre, inclou alguns clàssics del Somriure, com la Gala Solidària amb la participació de la companyia Zootroupe, la xocolatada popular i la Fira d’Intercanvi, amb el concert dels joves de l’Escola de Municipal de Música, les actuacions de mags i clowns, el vermut i el dinar solidaris. Com a novetats, en aquesta edició trobareu la performance participativa RiuAda de riures, i la xerrada ‘La pau i la no violència: un dret inalienable’ a càrrec de Jaume Soler, referent en cooperació internacional.

Els diners reunits durant les activitats es destinaran a una Caravana de Somriures a Pineda de Mar. Després d’haver col·laborat amb Caravanes de pallassos a Chiapas i Palestina, l’organització ha decidit traslladar l’experiència als sectors més necessitats del seu municipi. La Caravana tindrà lloc durant la primavera del 2011 amb l’objectiu de fer arribar el riure a tots els racons de la vila.

El Somriure per la Pau 2010 compte amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pineda de Mar, Pallasos en Rebeldía, l’Escola Municipal de Música, Ràdio Pineda, la Biblioteca Pública Serra i Moret, el Circ Petit, l’Agrupament Escolta i Guia Montpalau, Les Jornadanes Gastronòmiques de Tardor de Pineda de Mar, el bar cafeteria Can Comas, el Joao, la carnisseria ca l’Enrica, el Forn Isard i la botiga Herbes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada